fbpx

Private Fit, de sportschool waar jij je eigen baas bent.

Sport nu de eerste 4 weken gratis!*

 

 

Reserveer een studio

Wil jij fit blijven tijdens de zomer?

Dan hebben wij de ideale oplossing! Wij bieden namelijk twee verschillende Zomer X Private Fit programma’s aan om fit te blijven in onze privé sportstudio’s. Bij beide programma’s kun je kiezen tussen een 6 week of 12 week programma*.

Zomer X Private Fit Trainingsplan

  • Een trainingsplan voor 6 weken op maat gemaakt
  • 1x uitleg van het trainingsplan in onze studio
  • 2/3/4 keer per week kunnen sporten in onze studio

*Voor het programma van 12 weken krijg je het bovenstaande twee keer!

Zomer X Private Fit Personal Training

  • 1-op-1 sessies of duo-sessies mogelijk
  • 2x keer per week personal training

*De 6/12 weken hoeven niet achter elkaar te zijn. Ideaal als je tussendoor even op vakantie gaat

Waarom kiezen voor 6 weken of 12 weken?

Wij raden aan om voor 12 weken te kiezen. Met 12 weken begeleiding kunnen we samen optimaal je doelen behalen. Bij 6 weken maken wij samen al een hele grote stap om je doelen te behalen, maar dit is een vrije korte periode. Het is vaak noodzakelijk om het daarna zelf op te pakken. Dit kan natuurlijk, aangezien je dan al bekend bent met de oefeningen, maar bij 12 weken is het gegarandeerd dat wij samen je doelen kunnen behalen en ondersteunen wij je tijdens het hele proces!

Interesse? Stuur een mail naar info@privatefit.nl of bel 06 12 35 34 21

Ongestoord sporten in Veenendaal?

Bij Private Fit kun je in alle rust, op je eigen tempo ongestoord en efficient trainen. Met alles binnen handbereik en geen wachttijden. Heb je onregelmatig werk? De flexibele personal studio van Private fit is de oplossing.

Er zijn drie studio’s beschikbaar. De studio’s zijn van alle gemakken voorzien voor een full body workout. Elke studio heeft een groot digitaal beeldscherm waar workouts en muziek naar gestreamd kan worden. Met dit unieke fitnessconcept train jij wanneer je maar wilt.

De studio's

Waarom Private Fit?

  • Sporten wanneer en met wie jij wil
  • Neem kosteloos 2 vrienden mee
  • Geen overvolle en drukke zalen
  • Prive, veilig en hygienisch
  • Betalen per keer

 

Hoe werkt het?

Alleen, samen met vrienden of een personal trainer

Maak je hoofd leeg tijdens een uur sporten in onze private gym. Geen zin om alleen te gaan? Neem je vriend of vriendin mee! De studio’s zijn geschikt voor maximaal 3 personen.

Wil je graag ondersteuning tijdens je workout in onze private studio? Dit is mogelijk. Klik hier voor meer informatie over onze eigen personal trainer.

Daarnaast zijn onze studio’s ideal voor personal trainers. Ben jij personal trainer en heb je behoefte aan een professionele gym om jouw klanten te trainen?  Neem dan contact met ons op!

 

Tarieven