fbpx

Onze personal trainer

Wil je graag ondersteuning tijdens je work out? Maak vrijblijvend een afspraak met onze eigen personal trainer.

 

Reserveer een studio

Even voorstellen

Welkom bij My Own Competition. Mijn naam is Josja Schuttel, een gedreven personal trainer die waardevolle trainingen biedt op basis van uw doelen. Bij My Own Competition en Private Fit geloven we dat een gezonde levensstijl niet alleen samen gaat om fysieke fitheid, maar ook om mentale veerkracht en welzijn. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige trainingen aan, maar creëren we ook een ondersteunende en stimulerende omgeving waarin u zich kunt ontwikkelen en gedijen.

Onze trainingen worden volledig op maat gemaakt, met de optie voor 1-op-1 sessies of duo-sessies in onze privéstudio, zonder afleiding van andere sporters.

Maak vrijblijvend een afspraak om een proefles te volgen en een plan te maken om uw doelen op gebied van gezondheid te realiseren.

E-mail: myowncompetition.company@gmail.nl  

Telefoonnummer: 06 29 93 36 30

Bedrijfsfitness

Daarnaast bieden we bedrijfsfitness op locatie of in de studio aan, zowel in groepen als privé, om een gezondere werkomgeving te bevorderen en sedentair gedrag te stoppen. Dit heeft veel gezondheids voordelen en zal terug te zien zijn in de cijfers van het bedrijf. Neem voor meer informatie contact met ons op.

  • Op maat gemaakte trainingen
  • 1-op-1 sessies of duo-sessies mogelijk
  • Geen afleiding van andere sporters
  • Prive sportstudio